Extraescolars Escola l

Extraescolars Escola l'Aixart (Cervià de Ter)

Informació

Activitats extraescolars esportives:

  • Dilluns - Handbol (6 -12 anys)
  • Dimarts - Futbol sala (6 -12 anys)
  • Dimecres - Judo (dos grups: 5-7 anys i 8 a 12 anys)
  • Dijous - Zumba o Voleibol (6 -12 anys)
  • Divendres - Escola esportiva/psicomotricitat (3-5 anys)

Preu: 30€ al mes totes les activitats excepte Judo. Judo va a banda, es a dir, afegir 30€ al mes. Inclou l'activitat, recollida a les 16:30h a l’escola i trasllat al pavelló o Can Geli. Matrícula 30€ per participant. Descompte per germans/es.

Nota informativa: Els participants que facin l'activitat de judo + una activitat de les altres (handbol, futbol sala, zumba, voleibol, escola esportiva/psico) té un cost de 30€/mes + 10€/mes (activitat extra), total 40€/mes.

Inscripció

Per consultes, preguntes... ens podeu trobar al +34 611 49 91 61 o a [email protected]
Un cop fet el pagament, enviar el resguard de pagament a [email protected] o portar-lo el primer dia.

En cas de diversos germans/es cal fer una inscripció per cada germà.

Dades participantTitular del pagament


Matrícula 30€ una vegada
Totes activitats (excepte judo)
Judo
TOTAL 0€ (Selecciona les activitats)

Nota informativa: Els participants que facin l'activitat de judo + una activitat de les altres (handbol, futbol sala, zumba, voleibol, escola esportiva/psico) té un cost de 30€/mes + 10€/mes (activitat extra), total 40€/mes.

AUTORITZO a participar a l’extraescolar de l’escola l’Aixart de Cervià de Ter el curs 2018/2019.

Autorització de tractament de dades – Protecció de Dades.
D'acord amb el dret d'informació establert en l'article 13 del mateix RGPD, pot sol·licitar tota informació sobre el tractament de les seves dades personals a l'empresa TOT UN MONT DESPORTS 2017, SC a través del correu electrònic [email protected] .

AUTORITZO a què la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies corresponents a activitats organitzades per TOT UN MÓN i ser publicades a la pàgina Web, Xarxes Socials, suports multimèdia, així com a la mateixa instal·lació esportiva.

AUTORITZO a poder marxar sol a casa, quan s’hagi acabat l’activitat, també en el cas que vingui algun germà o familiar menor d’edat a buscar-lo/a.

AUTORITZO a que en cas d’urgència, i amb la impossibilitat de poder contactar amb els pares o tutors, pugui ser atès mèdicament, degudament internat i intervingut quirúrgicament, sota la direcció del facultatiu corresponent.

AUTORITZO a poder ser portat al Centre d’Assistència Primària de la població més propera en cas d’accident (amb trucada prèvia al pare/mare, tutor/a) per part del monitor/a responsable; per això portaré la FOTOCÒPIA DE LA SEGURETAT SOCIAL o MÚTUA on està inscrit.


Les places són limitades. Es reserva el dret a no fer l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscripcions.