Extraescolars de l’Escola l’Aixart de Cervià de Ter 2021/2022

Extraescolars de l’Escola l’Aixart de Cervià de Ter 2021/2022

Quan es faran les activitats extraescolars?

El període de les activitats extraescolars de l’escola l’Aixart de Cervià de Ter serà del dilluns 4 d’octubre del 2021 fins el dijous 31 de maig del 2022, ambdues dates incloses.


On es faran?

Al pavelló de Cervià de Ter


Quines activitats es faran i quan?

Per poder dur a terme l’activitat hi haurà d’haver un mínim de 10 participants.


A quines edats van dirigides les activitats?

Les activitats estan dirigides a nens i nenes de P4 a 6è de primària.


Quin preu tenen?

El preu d’una activitat a la setmana és de 75€/trimestre, 35€ el trimestre pel segon germà/na i a partir del 3r germà/na el preu és gratuït. Pel tercer trimestre, és de 50€ el trimestre, 30€ el trimestre pel segon germà/na i a partir del 3r germà/na és gratuït. El cobrament serà trimestral, es farà online amb targeta (TPV Virtual) al moment de fer la inscripció i s'haurà de renovar cada trimestre.


Quan em puc inscriure?

A partir del 30 de setembre de 2021 al formulari de sota.


Inscripció

Per consultes, preguntes... ens podeu trobar al +34 611 49 91 61 o a totunmonx3@gmail.com
En cas de diversos germans/es cal fer una inscripció per cada germà/na.

Per tal de ser vàlida la inscripció s’hauran de seguir els passos següents:

Pas 1: Omplir la inscripció on-line de sota

Pas 2: Descarregar la documentació adjunta a la web i portar-la el primer dia de l'activitat:
- Normativa de les extraescolars omplerta i signada
- Full de protecció de dades omplert i signat
- Full de Declaració responsable per a les famílies d’alumnes d’educació primària omplert i signat

Pas 3: Fer el pagament trimestralment a https://totunmon.com/botiga/13-cervia-de-ter-escola-aixart-extraescolars. Per fer-ho s'ha d'afegir al carret la inscripció corresponent i pagar al carret. Al comentari de la comanda posar el nom i cognoms + DNI del participant/s. La primera vegada per "pagar al carret" s'haurà de registrar amb les vostres dades (no les del participant). Les dades pel registre són les que marca la normativa actual de comerç electrònic.

Dades participant


Com s’ha de fer el pagament?
El pagament es fa trimestralment a https://totunmon.com/botiga/13-cervia-de-ter-escola-aixart-extraescolars. Per fer-ho s'ha d'afegir al carret la inscripció corresponent i pagar al carret. Al comentari de la comanda posar el nom i cognoms + DNI del participant/s. La primera vegada per "pagar al carret" s'haurà de registrar amb les vostres dades (no les del participant). Les dades pel registre són les que marca la normativa actual de comerç electrònic.

AUTORITZO a participar a l’extraescolar de l’escola l’Aixart de Cervià de Ter el curs 2021/2022.

Autorització de tractament de dades – Protecció de Dades.
D'acord amb el dret d'informació establert en l'article 13 del mateix RGPD, pot sol·licitar tota informació sobre el tractament de les seves dades personals a l'empresa TOT UN MONT DESPORTS 2017, SC a través del correu electrònic TOTUNMONX3@GMAIL.COM .

AUTORITZO a què la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies corresponents a activitats organitzades per TOT UN MÓN i ser publicades a la pàgina Web, Xarxes Socials, suports multimèdia, així com a la mateixa instal·lació esportiva.

AUTORITZO a poder marxar sol a casa, quan s’hagi acabat l’activitat, també en el cas que vingui algun germà o familiar menor d’edat a buscar-lo/a.

AUTORITZO a que en cas d’urgència, i amb la impossibilitat de poder contactar amb els pares o tutors, pugui ser atès mèdicament, degudament internat i intervingut quirúrgicament, sota la direcció del facultatiu corresponent.

AUTORITZO a poder ser portat al Centre d’Assistència Primària de la població més propera en cas d’accident (amb trucada prèvia al pare/mare, tutor/a) per part del monitor/a responsable; per això portaré la FOTOCÒPIA DE LA SEGURETAT SOCIAL o MÚTUA on està inscrit.


Les places són limitades. Es reserva el dret a no fer l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscripcions.