Qui som?

Qui som?

TOT UN MÓN és una empresa especialitzada en serveis i gestió d'equipaments esportius

La nostra filosofia, és facilitar l'accés a la pràctica esportiva a tots els ciutadans oferint un servei d'elevada qualitat a un preu assequible.


TOT UN MÓN compta amb professionals amb més de 25 anys d'experiència, titulats per la Federació Catalana i Espanyola de Salvament i Socorrisme, la Federació Catalana i Espanyola de Natació... Té entrenadors professionals d'esportistes d’èlit competint en campionats nacionals i internacionals, que s'adapten a tots els nivells i necessitats. També amb professionals especialistes en activitats de esportives per a totes les edats. Tots els nostres professionals estan inscrits i certificats pel Registre Oficial de Professionals de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.


Més de 25 anys d'experiència i resultats demostrats

Amb més de 25 anys d'experiència i resultats demostrats et podem ajudar a aconseguir els objectius que busques ja sigui en activitats, cursos, entrenaments... com en la gestió de centres esportius: direcció, organigrames, desenvolupament d’escoles de totes les edats, activitats dirigides, planificacions esportives orientades cap l’alt rendiment dels esportistes...



Pel que fa serveis esportius ens avala més de 10 anys fent i gestionant activitats esportives per totes les edats: campus, escoles, spinning, pilates, zumba, ioga, gimnàstica terapèutica, aeròbic, tallers de formació esportiva... Pel que fa serveis aquàtics tenim més de 25 d'experiència en l'organització de competicions i campionats de natació, waterpolo i socorrisme de la Federació Catalana i Espanyola. Així com una llarga experiència en serveis de socorrisme tant aquàtic com terrestre, permetent-te la prevenció en esdeveniments, tant, a mar obert, com a piscines o populars.