Cervià de Ter: Setmana lúdico esportiva nadalenca

Cervià de Ter: Setmana lúdico esportiva nadalenca


Inscripció

Dades participant


Dades pares o tutors


Quins dies vindrà?

Preu Total
Tots (24, 27, 28, 31 Desembre i 2, 3, 4 Gener 70€ 0€
Només el 24 Desembre 12€ 0€
Només el 27 Desembre 12€ 0€
Només el 28 Desembre 12€ 0€
Només el 31 Desembre 12€ 0€
Només el 2 Gener 12€ 0€
Només el 3 Gener 12€ 0€
Només el 4 Gener 12€ 0€
TOTAL 0€

AUTORITZO a participar a la Setmana Lúdico-Esportiva Nadalenca Flaçà 2018/2019.

Autorització de tractament de dades – Protecció de Dades.
D'acord amb el dret d'informació establert en l'article 13 del mateix RGPD, pot sol·licitar tota informació sobre el tractament de les seves dades personals a l'empresa TOT UN MONT DESPORTS 2017, SC a través del correu electrònic [email protected] .

AUTORITZO a què la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies corresponents a activitats organitzades per TOT UN MÓN i ser publicades a la pàgina Web, Xarxes Socials, suports multimèdia, així com a la mateixa instal·lació esportiva.

AUTORITZO a poder marxar sol a casa, quan s’hagi acabat l’activitat, també en el cas que vingui algun germà o familiar menor d’edat a buscar-lo/a.

AUTORITZO a que en cas d’urgència, i amb la impossibilitat de poder contactar amb els pares o tutors, pugui ser atès mèdicament, degudament internat i intervingut quirúrgicament, sota la direcció del facultatiu corresponent.

AUTORITZO a poder ser portat al Centre d’Assistència Primària de la població més propera en cas d’accident (amb trucada prèvia al pare/mare, tutor/a) per part del monitor/a responsable; per això portaré la FOTOCÒPIA DE LA SEGURETAT SOCIAL o MÚTUA on està inscrit.


Les places són limitades. Es reserva el dret a no fer l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscripcions.